Hun sørger for at et av Europas største landbaserte oppdrettsanlegg står klart i 2022

Press Release

Artikkel fra Intrafish ved Anders Furuset, 8. mars 2021.

Kamilla Mordal Holo (37) er prosjektdirektør og ingeniøren bak et av Europas største landbaserte lakseanlegg.

Holo er utdannet sivilingeniør i bygg og anlegg, og har tidligere blant annet jobbet Statens vegvesen med ansvaret for drift og vedlikehold av riks- og fylkesveier i Møre og Romsdal. Hun er godt fornøyd med steget fra vei til havbruk og stortrives i jobben som prosjektdirektør i Salmon Evolution. – Prosjektmetodikken er ganske lik, men en forskjell er at her jobber jeg med ett stort prosjekt. Det skiller seg også ut med at det er enorme dimensjoner, sier Holo til IntraFish.

En annen forskjell er at det nå også skal tas hensyn til et prosessanlegg og levende fisk, ikke bare grunnarbeid og bygningsmasser. – Det er nytt for meg, men jeg har heldigvis mange, dyktige kolleger.

Gjennombrudd

En stor milepæl for Salmon Evolution og Holo ble oppnådd rett før jul. – Å være med og se på at vi sprengte gjennomslaget i tunnelen for prosessavløpet var en fantastisk opplevelse. Alle på anlegget var helt skjelven av glede da, sier hun. Flere titalls personer var samlet på en liten høyde på tomten for å se på den avgjørende salven. – Det var en av våre milepæler At vi i tillegg klarte å gjennomføre det til tiden vi satte – som var et veldig hårete mål – var stas. Hadde det ikke vært for korona, skulle vi ha feiret det skikkelig, sier prosjektdirektøren.

Les hele artikkelen fra Intrafish her.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap